natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Levende Leiedag 2020

Levendeleiedag-13c  Frank Maes smal website

Zondag 14 juni vindt de derde editie plaats van de Levende Leiedag. Met een duidelijke knipoog naar het verleden, laten we je genieten van de huidige pracht en praal van twee monumenten: de oude abdij in Drongen en het cultuurhistorische rivierlandschap van de Leie. Het wordt weer een dag 'voor ieder wat wils': lezingen, workshops, wandelingen, kajaktochten, boottochten, kinderanimatie, livemuziek, een natje en een droogje, en veel meer!

 

 

Inschrijven

Bijna alle activiteiten tijdens de Levende Leiedag zijn gratis en zonder inschrijven, op enkele na. Voor de kajaktochten, yoga in de natuur en het abdijbezoek dien je je aan te melden. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Fotowedstrijd

Net zoals vorig jaar organiseren we opnieuw een fotowedstrijd. Tussen 15 maart en 15 mei kun je je foto's insturen. De fotocriteria worden vereenvoudigd, waardoor een groter publiek kan meedingen. Als afsluiter van de wedstrijd is er tijdens de Levende Leiedag de foto-expo in de crypte van de abdij en de veiling van de winnende foto's. 

> Lees hier het uitgebreide reglement

Waar en wanneer?

Zondag 14 juni 2020, van 10.00 tot 18.00 uur in en rond de Oude Abdij van Drongen

Meer info

Het uitgebreide programma en tijdschema vind je op www.levendeleie.be 

Laat iedereen ook weten dat je komt en blijf op de hoogte via Facebook