natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Blikvanger

boterbloemscherp-110425-034 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Vogelwerkgroep: Weekend Noord-Limburg
Donderdag, 25. Mei 2017, 07:00
Tot Zondag, 28. Mei 2017

Waarom het ver zoeken als er dichterbij ook heerlijke natuur te vinden is? Frank Cuypers en Geert Spanoghe leren ons tijdens dit lange Hemelvaartweekend de prachtige Noord-Limburgse natuur kennen.

Met ronkende namen als het Hageven, ’t Plat, de Dommelvallei, de Sahara, de Lommelse heidegebieden, het Smeetshof en de vallei van de Zwarte Beek is Noord-Limburg voorzien van een hele resem prachtige natuurgebieden. Een greep uit het vogelaanbod: roerdomp, zwarte specht, wielewaal, bonte vliegenvanger, houtsnip, boomleeuwerik, kerkuil, zomertortel, havik, wespendief, nachtzwaluw, snor, paapje, kuifmees, geoorde fuut, fluiter en velduil.

Dit is een prachtig gebied, met soorten die wij niet of nauwelijks kennen. Wij hebben 4 bungalows voor 4 personen gehuurd in Erperheide (Center Parcs) in Peer. We hebben de huisjes vanaf 24 mei in de namiddag tot maandag 29 mei ’s morgens. Wie wil, kan dus wat vroeger komen en wat later weggaan, maar we gaan op tocht van 25 tot en met 28 mei.

Afspraak aan de Yachtdreef in Gent. De deelnameprijs is 160 euro per persoon 80 euro voor (kinderen jonger dan 16 jaar). Inschrijven bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt!

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012