natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Activiteiten

zaterdag 18 november 2017
18.11 Dag van de Natuur
zondag 19 november 2017
Werkdag Natuurpark Overmeers
zaterdag 25 november 2017
Houtkant afzetten met de Gooiboeren
zondag 26 november 2017
Winterse vogelmarkt

Blikvanger

 

gaai-luc-viatour 0

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
18.11 Dag van de Natuur
Zaterdag, 18. November 2017, 09:00 - 16:00

Maaien, wilgen knotten, bomen planten: tijdens de Dag van de Natuur steekt iedereen de handen uit de mouwen. Dit jaar gaan we samen met JNM aan de slag aan de Grijtgracht, een verborgen stukje natuur in het noordelijk deel van de Bourgoyen-Ossemeersen We verwijderen er wilgenstruweel om de verbossing en verruiging tegen te gaan en geven het hooiland een tweede maaibeurt.
Afspraak tussen 9.00 uur en 16.00 uur in de Zandloperstraat, 9030 Mariakerke ter hoogte van huisnummer 149. Je kunt ook enkel ’s ochtend of enkel ’s middags deelnemen. Wij voorzien werkmateriaal en ’s middags verse soep, brood en kaas. Neem je laarzen en werkhandschoenen mee. Meer info via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.


Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012