natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Activiteiten

zaterdag 03 maart 2018
Cursus Onverwachte Natuur
zaterdag 03 maart 2018
Maandwandeling in de Bourgoyen-Ossemeersen
zaterdag 03 maart 2018
Algemene kennisquiz
zaterdag 10 maart 2018
Beheerwerk in Rijvissche

Blikvanger

 

 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Algemene kennisquiz
Zaterdag, 3. Maart 2018, 19:30

Affiche quizNatuurpunt Gent en Oxfam Mariakerke organiseren voor de 6de keer een algemene kennisquiz. Test je kennis over geschiedenis, sport, cultuur, natuur en veel meer. Dit jaar staat de quiz in het teken van ‘Duurzame vrede’, het thema van Belmundo, het jaarlijkse festival vol activiteiten rond internationale solidariteit. Bereid je voor op een fijne avond vol spanning en vertier. Oxfam zorgt voor een gevulde bar! 

De opbrengst van de quiz gaat dit jaar naar de aankoop van natuurgebieden in de Damvallei. Dit groot natuurgebied op de rand van Gent, Destelbergen en Laarne kon recent opnieuw uitbreiden. Dit prachtige gebied met bloemrijke hooilanden, turfputten en laagveenmoeras is tevens de libellenhotspot van Oost-Vlaanderen. Quiz dus mee om dit natuurgebied nog mooier te maken! 

Wil je mee quizzen? Schrijf je dan snel in. De beste ploegen gaan naar huis met een mooie prijs.

Waar: Basisschool de Wijze Eik, Amand Casier de ter Bekenlaan 26, 9030 Mariakerke. Ingang, parking voor wagens en fietsen langs de Notenstraat. De quiz gaat door in de refter van de basisschool.

Wanneer: zaterdag 3 maart om 19u30 (we beginnen stipt).

Prijs: We spelen met ploegen van maximum 4 deelnemers, kostprijs 20 euro per ploeg.

Inschrijven: Klik hier om in te schrijven.
Je ontvangt dan de gegevens voor het storten van het inschrijvingsbedrag. Je inschrijving is definitief na storting. De tafels worden verdeeld op basis van betaaldatum. Hoe vroeger je inschrijft, hoe beter je tafel! 

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012