natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Blikvanger

 

800px-Blauwzwarte houtbij 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Eetfestijn in de Assels
Zondag, 18. November 2018, 11:30 - 15:00

anavivstable bgHet eetfestijn van de Werkgroep Assels is aan zijn achtste editie toe. Doordat we het Landgoed De Campagne niet konden huren in de maanden februari en maart, gaan we dit jaar voor een herfstversie. Onze schitterende kokkin Karlien en onze vrijwilligers staan klaar om de handen uit de mouwen te steken. Alleen verse ingrediënten en voornamelijk seizoensgroenten komen aan bod. Voor stoofpotjes uit onze Vlaamse keuken, maar ook voor kruidige warme en koude gerechten uit verre continenten kan je aan ons buffet terecht! Vooraf kan je in de stemming komen met een lekker Gents aperitiefje, daarna kan je een keuze maken uit de verschillende soepen van onze soepman Hans. Met een waaier aan kleine versnaperingen sluiten we het menu af. Zoals steeds is er voldoende keuze voor zowel vegetariërs als vleesliefhebbers. In het menu is soep en dessert inbegrepen, maar niet de drank. 

De opbrengst gaat naar de aankoop van nieuw natuurgebied in de Assels. 

Afspraak in Landgoed De Campagne Gijzelstraat 12 te Drongen. 

Je kan op 2 momenten komen: om 11u30 of om 13u30.
Prijs: 22 euro voor volwassenen, 13 euro voor kinderen tot 14j, gratis tot 3j 

Inschrijven via deze link.
Je inschrijving is compleet na betaling van het juiste bedrag op de rekening van Natuurpunt Gent. Na inschrijving via het formulier ontvang je daarvoor de betalingsinstructies via e-mail.

 

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012