natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Blikvanger

 

800px-Blauwzwarte houtbij 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Dag van de natuur in de Vinderhoutse Bossen
Zaterdag, 24. November 2018, 10:00 - 17:30

Vinderhoutse Bossen Op de dag van de natuur wordt overal in Vlaanderen gewerkt in natuurgebieden. Dit jaar pakken we samen met JNM Gent de Vinderhoutse Bossen aan. Werk genoeg: tuinafval en een oude kraaienval uit het bos opruimen, paplaurier kappen en opruimen. ‘s Middags is er warme soep en brood voor de werkers.

Afspraak aan de kruising tussen de Langendam en de Schouwbroekstraat in Vinderhoute, van 10.00 uur tot 17.30 uur. Laat iets weten als je komt aan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , dan kunnen we genoeg picknick en werkmateriaal voorzien. 

Locatie : Afspraak aan de kruising tussen de Langendam en de Schouwbroekstraat in Vinderhoute

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012