natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Op pad met de Vogelwerkgroep: libellen en vogels in Harchies
Zondag, 23. Juni 2019, 09:00 - 20:00
Door het instorten van oude mijngangen heeft zich in Harchies een moerascomplex ontwikkeld dat heel aantrekkelijk is voor watervogels en libellen. Een greep uit het aanbod: grote en kleine zilverreiger, geoorde fuut, woudaapje, boomvalk, visarend, goudvink en nachtegalen in overvloed. En veel, veel libellen! Ward Vercruysse kent de libellen én het gebied op zijn duimpje, en leidt ons een hele dag rond.

> Afspraak om 9.00 uur aan de Yachtdreef in Gent. We zijn rond 20.00 uur terug. Kostendelend rijden, inschrijven is niet nodig.
> Meenemen: lunchpakket
> Meer info bij Guy Huylebroeck: 0473/89.42.09 of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012