natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Start curcus Klimaatverkenner
Donderdag, 3. Oktober 2019, 19:00

De cursus Klimaatverkenner is een interactieve en positieve instapcursus rond klimaat en duurzaamheid. In drie boeiende lessen en één excursie laten we je kennismaken met het hoe en wat van klimaat, hoe de natuur in je achtertuin hierop reageert, tal van inspirerende ideeën waar je zelf mee aan de slag kan en, niet te vergeten, (h)eerlijke klimaatproevertjes.  

Start om 19.00 uur in het NMC De Bourgoyen. Inschrijven kan op website van Natuurpunt CVN of via de website van Natuurpunt Gent en is beperkt tot 30 deelnemers. De prijs voor Natuurpuntleden bedraagt 27 euro, niet-leden betalen 30 euro. 

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012