natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Vogelwerkgroep: Kiekendieventocht
Zondag, 26. Januari 2020, 08:00 - 19:00
Een klassieker om het nieuwe jaar in te zetten. We schuimen de linkerscheldeoever af, op zoek naar kiekendieven en andere wintervogels. We starten in de Kanaalzone om via het Groot Rietveld (Kallo-Beveren) en een aantal natuurgebieden rond de Waaslandhaven (Doel en omgeving) op te schuiven tot aan het Land van Saeftinghe (Nieuw-Namen, Zeeland). 
 

Afspraak om 8.00 uur aan de Yachtdreef in Gent. We zijn terug rond 19.00 uur. Vergeet je warme kleren niet. Je kunt je eigen lunch meebrengen, maar we vinden ook wel ergens een bakkerij, frituur of supermarkt. Kostendelend rijden, inschrijven is niet nodig. Meer info bij Geert Spanoghe op 0478/28.15.23 of  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012