natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Activiteiten

zondag 14 juni 2020
Afgelast: Levende Leiedag

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Afgelast - Wandeling in de Assels
Zondag, 15. Maart 2020, 14:00
OPGELET - activiteit afgelast!

Ook Natuurpunt Gent neemt geen risico en volgt de algemene voorschriften van de overheid met betrekking tot het coronavirus. Daarom gaan het Bezoekerscentrum en Natuurpuntcafé aan de Bourgoyen-Ossemeersen dicht én worden alle binnen- en buitenactiviteiten afgelast tot en met 3 april.

Onze natuurgebieden blijven wél open voor wie op eigen houtje wil genieten van een wandeling, fietstocht of rustmoment in de gezonde buitenlucht. Individueel of in een klein groepje, trek zeker de natuur in. Het is meer dan ooit goed voor je!

MEER INFO EN CONTACT:
www.natuurpuntgent.be/component/content/article/797-update-coronavirus-natuurpuntcafe-dicht-alle-activiteiten-afgelast-tem-3-april

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012