natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Wilgen knotten in de Latemse Meersen
Zaterdag, 13. Februari 2021, 10:00 - 17:00

 

Na een zeer vreemd jaar zijn we toch hoopvol om onze jaarlijkse beheerdagen te laten doorgaan. Uiteraard zullen we ons houden aan de, op dat moment geldende, coronamaatregelen, maar aangezien ons werkterrein groot genoeg is, kunnen we steeds opsplitsen in bubbels en het zo voor iedereen veilig houden. Groot en klein (>12 jaar) is welkom en er is werk voor iedereen! Ervaring is niet vereist. We voorzien koffie, thee, warme chocomelk en iets lekkers.

> We spreken af om 10 uur en om 14 uur aan het Cultureel Centrum in de Kwakstraat 13, 9830 Sint-Martens-Latem. Eigen handschoenen en rubberlaarzen/waterdicht schoeisel (meersengebied) zijn wel aangewezen.

> Vooraf inschrijven is verplicht via deze link (een week voor de werkdag ontvang je informatie over de specifieke maatregelen)

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012