natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Afgelast: Natuurbeheerwandeling in de Damvallei
Zondag, 14. Maart 2021, 10:00

 

De Damvallei - een uitgestrekt natuurgebied met turfputten, sloten, hooilanden, bomenrijen en broekbossen - vereist een goed uitgekiend beheer. Op deze wandeling door de Bochten wordt het natuurbeheer in het gebied aanschouwelijk voorgesteld.

> We starten om 10.00 uur aan de Meersakkerstraat in Destelbergen (op een honderdtal meter van restaurant De Verseau). De wandeling duurt een tweetal uur. Stevige wandelschoenen/laarzen zijn een must. Deze wandeling is nauwelijks of niet geschikt voor mensen die minder goed te been zijn, en evenmin voor rolstoelgebruikers en voor kinderwagens.

> Vooraf inschrijven is verplicht via deze link

 

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012