natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Amfibieën in de Gentbrugse Meersen
Zondag, 21. Maart 2021, 14:30 - 16:30

 

Amfibieën zijn fascinerende beestjes. Ze zijn ook uitstekende ecologische indicatoren, maar de afgelopen decennia zijn ze er in verschillende delen van de wereld sterk op achteruitgegaan. Belangrijk dus om ze te koesteren en beschermen. We verkennen de wereld van padden, kikkers en salamanders in de Gentbrugse Meersen.

> Afspraak om 14.30 uur aan de parking in de Boer Janssensstraat in Gentbrugge. Einde voorzien om 16.30 uur. Voorzie regenkledij en stevig schoeisel. Vergeet je verrekijker niet. Een vergrootglas komt soms ook wel van pas. Bereikbaarheid: bus 3 - eindhalte DC Gentbrugge op 10 minuten wandelen, bus 9 of 20 - eindhalte Groeningewijk ligt aan de vertrekplaats. Bekijk steeds de laatste berichten voor deze wandeling op www.wgbm.be. Deze wandeling is nauwelijks of niet geschikt voor mensen die minder goed te been zijn, en evenmin voor rolstoelgebruikers en voor kinderwagens.

> Vooraf inschrijven is verplicht (link volgt binnenkort)

 

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012