natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Blikvanger

boterbloemscherp-110425-034 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Word lid van de grootste natuurvereniging in Vlaanderen!

Help de natuur in Vlaanderen. Word met het hele gezin lid van Natuurpunt!

Duizenden enthousiaste vrijwilligers vormen het kloppend hart van onze vereniging. Ze zijn dagelijks in de weer om de meest waardevolle natuur in jouw buurt de bescherming te geven die ze verdient. Helpende handen zijn altijd welkom, maar ook als gewoon sympathiserend lid hebben we jou nodig. Om sterker te staan als we morgen met de lokale overheid gaan praten, bijvoorbeeld.
 
Tal van voordelen 
 

Voor slechts 27 euro per jaar ben je met het hele gezin lid van Natuurpunt. Je steunt daarmee onze vereniging en de natuur, en onze leden genieten tal van voordelen: het nationale en Gentse ledenmagazine, een welkomstpakket met daarin onder meer een wandelgids, korting bij activiteiten van Natuurpunt, en 10% ledenkorting in tal van winkels (klik hier voor een overzicht van alle winkels).

 
Op naar de 100 000 leden!

2016 is op veel vlakken een heel bijzonder jaar voor Natuurpunt. Niet alleen vieren we ons 15-jarig bestaan,maar we willen dit jaar ook de kaap van de 100.000 leden halen. Een fantastisch getal, dat boekdelen spreekt over het draagvlak voorde natuur in Vlaanderen. Lees hier hoe jij kan helpen om dat doel te verwezenlijken! 

- Nog geen lid? Zo kan je het worden!
- Heb je ook een buurman, nichtje, collega of kennis die net als jij geeft om de natuur, die ook achter natuurbescherming staat en die nog geen lid is van Natuurpunt? Overtuig hen!
- Geef een lidmaatschap cadeau.
- Is er een leuk event in jouw buurt waar we aan ledenwerving kunnen doen? Laat het ons weten!
- Word officiële ledenwerver in de Bourgoyen-Ossemeersen of geef je op om occasioneel leden te werven op evenementen of in andere natuurgebieden
Contacteer Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 
Wedstijd: Wie werft de meeste leden?
Om iedereen extra aan te moedig en, organiseren we dit jaar een unieke wedstrijd: het lid dat op het einde van het jaar de meeste leden heeft geworven, wint een pakket biobieren of biowijnen ter waarde van 200 euro! Wil je hier graag aan deelnemen? Vraag dan de speciale folders
'Leden werven Leden'͛ aan bij  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of pik het gewenste aantal folders op in NMC De Bourgoyen. De praktische info krijg je bij deelname. Succes!
 
 
Hoe word je lid?

Via domiciliëring

Domiciliëren betekent dat je Natuurpunt de toelating geeft om jaarlijks je lidgeld van je rekening te innen. Dit heeft alleen maar voordelen:

  • Op die  manier help je Natuurpunt heel wat geld te besparen. De vereniging betaalt vandaag immers heel wat druk- en verzendingskosten voor herinneringsbrieven. Wanneer je je lidmaatschapsbijdrage domicilieert, kan Natuurpunt dat bespaarde geld (jaarlijks duizenden euro's) besteden aan het echte natuurbehoud.
  • Je kunt ook nooit vergeten om je lidgeld te betalen. Zo hoef je dus nooit een nummer van Snep! of Natuur.Blad te missen.

Je kan het pdf-formulier hier downloaden. Print het formulier uit en zet er met balpen een handtekening onder. Stuur het vervolgens naar Natuurpunt – ledenadministratie, Coxiestraat 11, 2800 Mechelen.
De inning van je lidgeld volgt dan automatisch, soms pas een paar maanden later. Een overschrijving is dus niet meer nodig.


Via jaarlijkse overschrijving

Lid worden kan door storting van 27 euro op rekeningnummer BE35 8904 3406 5937 met vermelding 'Lidmaatschap'.

Je wordt automatisch lid van de afdeling waar je woont. Wil je toch lid zijn van een andere afdeling? Vermeld dit op het domiciliëringsformulier of in de mededeling van je overschrijving.

Enkel abonneren op Snep!?

Dat kan. Schrijf 10 euro over op rekeningnummer BE35 8904 3406 5937 van Natuurpunt Gent met vermelding 'Abonnement Snep!'.

 

wordtlidfoto