natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Blikvanger

boterbloemscherp-110425-034 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Op naar de 100 000 leden!

2016 is op veel vlakken een heel bijzonder jaar voor Natuurpunt. Niet alleen vieren we ons 15-jarig bestaan,maar we willen dit jaar ook de kaap van de 100.000 leden halen. Een fantastisch getal, dat boekdelen spreekt over het draagvlak voorde natuur in Vlaanderen. Lees hier hoe jij kan helpen om dat doel te verwezenlijken! 

- Nog geen lid? Zo kan je het worden!
- Heb je ook een buurman, nichtje, collega of kennis die net als jij geeft om de natuur, die ook achter natuurbescherming staat en die nog geen lid is van Natuurpunt? Overtuig hen!
- Geef een lidmaatschap cadeau.
- Is er een leuk event in jouw buurt waar we aan ledenwerving kunnen doen? Laat het ons weten!
- Word officiële ledenwerver in de Bourgoyen-Ossemeersen of geef je op om occasioneel leden te werven op evenementen of in andere natuurgebieden
Contacteer Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 
Wedstijd: Wie werft de meeste leden?
Om iedereen extra aan te moedig en, organiseren we dit jaar een unieke wedstrijd: het lid dat op het einde van het jaar de meeste leden heeft geworven, wint een pakket biobieren of biowijnen ter waarde van 200 euro! Wil je hier graag aan deelnemen? Vraag dan de speciale folders
'Leden werven Leden'͛ aan bij  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  of pik het gewenste aantal folders op in NMC De Bourgoyen. De praktische info krijg je bij deelname. Succes!