natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Algemene vergadering Natuurpunt Gent: laat je stem horen!

algemene vergadering frank maes smal

Op zondag 1 maart ben je van harte welkom op onze jaarlijkse algemene vergadering. Samen overschouwen en beoordelen we onze werking. Kernvraag hierbij: realiseren we onze missie - meer natuur in het Gentse voor iedereen - op een manier die jou als lid of vrijwilliger bevalt? Laat je stem horen en deel het met ons! Kom je eerder uit interesse of om op de hoogte te blijven? Ook dan ben je meer dan welkom. We blikken terug op het voorbije jaar en al het moois dat we samen hebben gerealiseerd, kijken naar de toekomst en stellen ook enkele Gentse natuurstudiewerkgroepen aan je voor. Afsluiten doen we met een hapje en een glaasje bubbels.

 

Een greep uit het programma

  • Formele onderdelen: vaststelling agenda, vaststelling financieel verslag, overlopen van nieuwe en ontslagnemende stemgerechtigde leden, bestuursleden, enzovoort. 

  • Terugblik op de activiteiten in 2019

  • Prioriteiten voor 2020

  • Begroting voor 2020

  • Toekomstige wijzigingen aan de statuten en het intern reglement van Natuurpunt Gent

  • Voorstelling van enkele Gentse natuurstudiewerkgroepen, waaronder de pas opgerichte Invertebratenwerkgroep

Praktisch

Wanneer? Zondag 1 maart 2020, van 9.30 tot 12.00 uur

Waar? Klimaatloods van Natuurpunt, Weverbosdreef, 9050 Gentbrugge. Zie hier voor de exacte locatie.

Hoe geraak je er? De Weverbosdreef is een wandel- en fietspad, bereikbaar met tram 21 (eindhalte) of met de belbus 140 (Destelbergen-Melle, halte ‘Houw’). Auto’s kunnen terecht in de Jan Van Aelbroecklaan of in de Koningsdonkstraat. De loods ligt dan op 400 meter afstand op het wandel- en fietspad.

Vragen? Contacteer Jan Verheeke via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.