natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


LAV is in the air: online nieuwjaarsdrink en lokale algemene vergadering Natuurpunt Gent

kingfisher-3526165 1920 smal

Op 14 maart 2021 heffen we samen het glas. Samen, maar elk vanuit onze eigen woonst, want door corona is een fysieke bijeenkomst niet mogelijk. Vrijwilligers, leden, geïnteresseerden, iedereen is welkom! Schrijf je dus nu in.

We blikken terug op het afgelopen jaar; op de resultaten, de vele uitdagingen maar ook de kansen die het coronajaar met zich meebracht. En we springen meteen ook enkele jaren vooruit. Momenteel werkt Natuurpunt Gent aan de opmaak van zijn meerjarenplan 2022-2026, waarin we de prioriteiten voor de komende jaren vastleggen. We nemen je graag mee in de eerste resultaten van dit denkproces en van de vrijwilligersbevraging die we hebben gelanceerd. Ook jouw input hierin is meer dan welkom. 

Afsluiten doen we met de formele onderdelen, waarbij de stemgerechtigde leden stemmen over het jaarverslag, de jaarrekening, begroting en wijzigingen in bestuur. En psst: warm je brein al een beetje op, want we voorzien tussendoor ook een kort quizje!

Praktisch:

> Op 14 maart 2021 van 10 tot 12.30 uur, online via Google Meet (programma installeren of een Gmail-adres zijn niet vereist, tenzij je volgt via je smartphone)

> Ben je stemgerechtigd lid? Dan krijg je binnenkort nog een aparte uitnodiging met alle nodige documenten. Geef je iemand een mandaat? Mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

> Schrijf je hier in (plaatsen zijn beperkt tot 100 deelnemers). De deelnamelink krijg je achteraf doorgestuurd.