natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Take-away eetfestijn voor de Assels: bestel nu

mussen nest voederen-smal

Dit jaar verandert er niets aan het eetfestijn ten voordele van de Assels. Behalve dit: je kunt er niet ter plaatse bij gaan zitten maar haalt je maaltijd af. Er staat weer een uitmuntende kookploeg klaar, aangevuld met een soepbrigade. Kiezen voor een vegetarisch of een vleesgerecht is uiteraard mogelijk. En we zorgen ook voor een Gents aperitief (RoomeR, voor de connaisseurs) en wijn van Oxfam Wereldwinkel. Lees verder voor alle praktische info.

Een greep uit het menu

  • Verse Groentesoep
  • Kalfsbrood met ricotta, zongedroogde tomaat, basilicum en balsamico-salie-karamel
  • Vegetarisch Hongaarse notenpaté met de balsamico-salie-caramel
  • Caponata primavera met groene asperges, paprika, knolselderij en jonge spinazie
  • Caesar salad met ijsbergsla, zure room, parmezaan, eitjes en croutons
  • Patatas bravas met rozemarijn, smoked paprika en look

Praktisch

Prijs maaltijd volwassen persoon: 15 euro. Prijs tot en met twaalf jaar: 10 euro. Fles witte of rode wijn: 13 euro. Fles Roomer: 15 euro.

Vooraf bestellen en betalen is nodig (en verplicht), en kan nog tot en met zondag 18 april. Hier vind je het bestelformulier met alle mogelijkheden en prijzen.

Je bestelling afhalen gebeurt op zondag 25 april op de parking van parochiezaal Parothea, Oude-Abdijstraat 3 in Drongen. Uiteraard houden we op alle vlakken rekening met de geldende coronamaatregelen.

Tip: neem voldoende tassen of curverbakken mee om je maaltijd mee te nemen naar huis.

Meer informatie: Philippe Ampe -  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.