natuurpuntgent

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

 

 

 

 


Snep! Het afdelingstijdschrift van Natuurpunt Gent


Snep frontpagina-page-001

Snep! is het tijdschrift van afdeling Gent. In elk nummer krijg je degelijke, boeiende artikels over natuurstudie, beleid inzake natuur, ruimtelijke ordening, natuureducatie voor kinderen, aankondigingen en verslagen van onze activiteiten, enzovoort.

Snep! verschijnt 4 keer per jaar en wordt toegestuurd aan alle leden van Natuurpunt die wonen in Gent, Destelbergen en Sint-Martens-Latem. Wie lid is van Natuurpunt maar elders woont, of wie geen lid is, kan een abonnement nemen op Snep! en hoeft er dus geen letter van te missen. Het enige wat je moet doen is een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  en per jaar 15 euro overschrijven op IBAN BE35 8904 3406 5937 van Natuurpunt Gent met vermelding 'abonnement Snep!'.

De redactie van Snep bestaat uit een ploeg gedreven vrijwilligers, ondersteund door een van onze personeelsleden. Heb je ook interesse om te schrijven voor ons tijdschrift of wil je een vraag stellen aan onze redactie?

Mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  

 

Herlees de laatste nummers

De meest recente nummers van Snep! kun je raadplegen op onze Issuu-pagina:

Archief

De artikels van de voorbije jaargangen van Snep! kun je hier doorsnuisteren.