natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Activiteiten

zaterdag 03 maart 2018
Cursus Onverwachte Natuur
zaterdag 03 maart 2018
Maandwandeling in de Bourgoyen-Ossemeersen
zaterdag 03 maart 2018
Algemene kennisquiz
zaterdag 10 maart 2018
Beheerwerk in Rijvissche

Blikvanger

 

 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Secretariaat en bezoekerscentrum

Het personeel van Natuurpunt Gent ondersteunt de werkvelden in hun opdrachten. Daarnaast zorgen de personeelsleden voor de dagelijkse continuïteit van het secretariaat en, samen met de stad Gent, van het Natuur- en Milieucentrum (NMC) de Bourgoyen. Klik hier voor meer informatie over het NMC de Bourgoyen.

Elk personeelslid ondersteunt specifieke werkvelden. De personeelsleden staan samen in voor de ondersteuning van activiteiten en evenementen van de vereniging.

Secretariaat De Stek:

Joke Van Damme - Communicatie, evenementen, personeel: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  

Marino Ravier - Coördinatie natuurbeheer: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  

Annelies Janssens - Administratieve ondersteuning: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  

 

NMC De Bourgoyen:

Edith Degraeve - Natuureducatie: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Annelies Janssens - Coördinatie bezoekerscentrum NMC De Bourgoyen:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Contactgegevens en bereikbaarheid


Secretariaat De Stek:

Adres: Driepikkelstraat 34, 9030 Mariakerke

E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.  

Telefoon: 09/227 22 94

Openingsuren:

Maandag, dinsdag en donderdag van 9u30 tot 17u
Verder steeds mogelijk op afspraak

NMC De Bourgoyen:

Adres: Driepikkelstraat 32, Gent (Mariakerke)

Telefoon: 09/216 44 78 (onthaal) en 09/216 44 79 (Natuurcafé)

Openingsuren: Zie www.natuurpuntgent.be/bezoekercentrum-bourgoyen