natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Het leven van de vleermuizen in de Gentbrugse Meersen
Zondag, 22. Augustus 2021, 20:00 - 22:00

 

In augustus worden jonge vleermuizen niet meer gezoogd. Ze bereiden zich voor op de paartijd en daarna gaan ze in winterslaap. Na wat uitleg over het leven van de vleermuis nemen onze gidsen je mee op avondwandeling door de Gentbrugse Meersen. In de schemering gaan we met batdetectoren op zoek naar de vleermuizen in het bos. We nemen ook een kijkje in de ijskelder waar vleermuizen overwinteren. Met wat geluk treffen we de verschillende soorten vleermuizen die in de Gentbrugse Meersen leven.

Vertrek om 20.00 uur, terug rond 22.00 uur. Afspraak in de Boer Janssensstraat in Gentbrugge. Voorzie regenkledij en stevig schoeisel. Bereikbaar met bus 3: eindhalte DC Gentbrugge ligt op 10 minuten wandelen en met bus 9: eindhalte Groeningewijk ligt aan de vertrekplaats. Met de fiets via het jaagpad aan de Schelde, sla af in Oude Scheldeweg Gentbrugge en fiets tot het einde. Bekijk de laatste berichten en coronarichtlijnen voor deze wandeling op www.wgbm.be

> Vooraf inschrijven is verplicht via deze link

 

 

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012