natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Maandwandeling in de Bourgoyen-Ossemeersen
Zaterdag, 4. September 2021, 14:30

 

September, herfstmaand of fruitmaand, dat wil zeggen de tweede oogstmaand na augustus. Tijd om alles binnen te halen, nog een laatste maal te genieten van de volle natuur vooraleer Prins herfst het stokje doorgeeft aan Koning Winter. Kom in de Bourgoyen-Ossemeersen bekijken hoe de natuur zich met al haar vruchten begint op te maken voor een nieuwe cyclus van sterven en herboren worden. Onze deskundige gidsen laten je zien wat de natuur te bieden heeft.

Om 14.30 uur aan het NMC De Bourgoyen. Toegankelijk voor kinderwagens. Gratis verrekijker te lenen aan het onthaal met identiteitskaart als borg. Bus 3, halte Jutestraat.

> Vooraf inschrijven is verplicht (link volgt binnenkort)

 

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012