natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Zeehondentocht (Vogelwerkgroep Gent+)
Zondag, 12. September 2021, 08:00 - 13:00

 

We trachten zeehonden te spotten vanuit Breskens met De Festijn - een tochtje met die boot is nog altijd de beste manier om zowel gewone als grijze zeehonden op vrij korte afstand te bekijken.

Afspraak om 8.00 uur aan de Yachtdreef bij de Watersportbaan in Gent, terug rond 13.00 uur. De rederij aanvaardt wegens corona momenteel geen groepsreservaties. Afhankelijk van het vertrekuur pikken we voor of na de boottocht nog enkele gebieden in Zeeuws-Vlaanderen mee. Breng je picknick en een verrekijker mee. Kostendelend rijden. Inschrijven verplicht bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012