natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Waterkevers en -wantsen monitoren in de Bourgoyen
Zaterdag, 18. September 2021, 10:30 - 15:30

 

De Invertebratenwerkgroep zoekt voor de zaterdagen 7, 14, 21 en 28 augustus en 4, 18 en 25 september hulp bij de monitoring van water- en oppervlaktewantsen en waterkevers in de Bourgoyen-Ossemeersen. Wil je kennis maken met het waterleven? Help ons dan met het vangen en triëren. Voorkennis is niet noodzakelijk, maar wel nuttig. We werken in groepjes van vijf, starten telkens om 10.30 uur en werken door tot ongeveer 15.30 uur.

Inschrijven is noodzakelijk via  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . We bezorgen je later de nodige praktische informatie.

 

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012