natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Volzet: Paddenstoelenwandeling in de Gentbrugse Meersen (kennismaking - voor iedereen)
Zondag, 24. Oktober 2021, 14:30 - 17:30

 

In de beboste zones en dreven van de Gentbrugse Meersen vinden we heel wat paddenstoelen, soms zelfs zeldzame soorten. Ga je mee op zoek tijdens een van onze twee tochten? Bij de wandeling voor gevorderden gaan we op stap met een specialist om soorten te determineren. Daarnaast is er ook een meer algemene paddenstoelenwandeling. 

Max. 15 volwassen deelnemers per tocht. Afspraak om 14.30 uur aan de parking in de Boer Janssensstraat in Gentbrugge. Bereikbaar met bus 9 of 20, eindhalte Groeningewijk. Moeilijk parcours voor buggy of rolstoel. Regenkledij en aangepast schoeisel zijn aan te raden. Neem zeker ook een loepje mee als je er een hebt. Bekijk altijd de laatste berichten op www.wgbm.be.

Vooraf inschrijven voor de kennismakingswandeling kan via deze link

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012