natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Lacs de l’Eau d’Heure (Vogelwerkgroep Gent+)
Zondag, 12. December 2021, 08:00 - 19:00

 

Onder Charleroi, dicht bij de Franse grens, ligt een stuwmeer van meer dan drie kilometer lang. ‘s Winters zitten hier steevast enkele soorten die wij meer met de kust associëren: ijsduiker, kuifaalscholver, ijseend, toppereend, … Maar ook Pontische meeuwen en wilde zwanen vertoeven in de buurt. In de koutergebieden dichter bij Charleroi gaan we op zoek naar blauwe kiekendieven en grauwe gorzen.

Afspraak om 8.00 uur aan de Yachtdreef in Gent (nabij Watersportbaan), terug rond 19.00 uur. Gids is Geert Spanoghe. We bekijken of restaurantbezoek mogelijk is, anders nemen we lunch en drank mee. Kostendelend rijden.

> Inschrijven verplicht bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

 

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012