natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Afgelast: Fotografiecafé: ‘Frozen Frames’ met Emmanuel De Coster
Vrijdag, 28. Januari 2022, 19:00 - 22:00

Emmanuel De Coster is een topnatuurfotograaf die niet zo bekend is bij het brede publiek. Deze lezing is een primeur, want Emmanuel geeft voor de eerste keer een voordracht. Als auteur van twee prachtige fotoboeken over Gentse natuurgebieden is hij de geknipte persoon om ons te verbazen over de schoonheid van onze natuur. Het eerste boek De Gentse Natuurparel bevat beelden over ons thuisgebied, de Bourgoyen-Ossemeersen. Zijn meest recente werk Unveiling the mystical nature of Ghent neemt ons mee naar andere natuurgebieden in de rand van Gent. Een voorproefje kun je bekijken op www.frozenframes.be

Afspraak vanaf 19.00 uur, start lezing om 20.00 uur, in Natuurcentrum Jan Hublé, Driepikkelstraat 32, Mariakerke. Toegang 5 euro. Max. 50 personen. Mondmasker en coronapas zijn verplicht voor toegang tot Natuur.Café.

> Vooraf in te schrijven: link volgt binnenkort

 

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012