natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Algemene vergadering Natuurpunt Gent
Zondag, 13. Maart 2022, 10:00 - 12:00

Noteer zondag 13 maart alvast in je agenda: dan houden we onze jaarlijkse Algemene Vergadering. Alle stemgerechtigde leden worden verwacht, alle geïnteresseerde leden zijn van harte welkom.

De Algemene Vergadering kan voor iedereen een interessante ervaring zijn. Je leert er heel wat bij over Natuurpunt Gent. We blikken allereerst terug op het afgelopen jaar: wat hebben we bereikt? Maar ook: wat ging er minder goed? En: hoeveel heeft het jaar ons gekost of opgebracht en wat zijn de leerpunten? We kijken ook vooruit naar de uitdagingen en kansen voor het komende jaar. Daarbij kunnen we ons spiegelen aan het meerjarenplan 2022-2026 - ook al een belangrijk gespreksthema op de vorige AV, net als de resultaten van de vrijwilligersenquête.

Waarschijnlijk zullen we dit jaar op de AV ook een statutenwijziging voorleggen. Die is nodig om ons te conformeren aan de nieuwe Vennootschapswet. Als we inderdaad de statuten wijzigen, spreken we van een statutaire algemene vergadering. We zullen de stemgerechtigde leden daar tijdig van verwittigen.

Afsluiten doen we met de formele onderdelen, waarbij de stemgerechtigde leden stemmen over het jaarverslag, de jaarrekening, de begroting en de wijzigingen in het bestuur. Tussendoor voorzien we ook een pauze, mogelijk met een kort kwisje over het afgelopen jaar.

Tot slot: wie geïnteresseerd is om een mandaat op te nemen als bestuurder in deze boeiende en uitdagende vereniging, of een bepaald aspect van het algemene verenigingsbestuur wil opnemen, is uiteraard extra welkom. 

Echt afsluiten doen we met een glaasje bubbels of ander lekkers. We klinken op het afgelopen jaar, en op de toekomst.

Afspraak om 10.00 uur in de Klimaatloods van Natuurpunt, Weverbosdreef 1, 9050 Gentbrugge. Opgelet, dit is een weg waar je met de auto niet in mag. Kom zo veel mogelijk te voet, met de fiets of het openbaar vervoer. Je kunt de Klimaatloods met de auto best bereiken via de straat Houw: op het einde daarvan kun je de Weverbosdreef oversteken en kom je meteen uit aan de loods.

Graag tot dan!

 

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012