natuurpuntgent

Werkgroep Assels

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Iedereen welkom!

En of je nu van de Assels, Drongen of omstreken bent, iedereen is van harte welkom op onze activiteiten. De werkgroep organiseert om de drie maanden een geleide wandeling. Ook een paddenactie staat steevast op de kalender, evenals onze jaarlijkse lenteschoonmaak onder de vorm van een zwerfvuilactie. Er zijn geregeld dia-voordrachten, spreekbeurten en filmvoorstellingen rond natuurthema's.

Wie er liever alleen op uit trekt vindt in onze fiets- en wandelfolders een handige leidraad:

  • Fietsen in en rond het groene Drongen (tussen Drongen en Vinderhoute)
  • Fietsen tussen Drongen en Ooidonk
  • Op pad in de Assels

De folders kan je voor 1,50 euro per stuk verkrijgen in Natuur- en Milieucentrum De Bourgoyen of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. bestellen (0,50 euro portkosten)