natuurpuntgent

Werkgroep Damvallei

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


“De Damvallei, een b(l)oeiend verhaal”

 Uitgebreide info over fauna en flora en nog veel meer, vind je in ons rijk geïllustreerde boek dat 176 pagina’s telt.

Je kan het thuis ontvangen na overschrijving van 24,00 euro (20,00 euro voor het boek + 4,00 euro portkosten) op rekeningnummer BE02 8904 3421 1740 met vermelding ‘De Damvallei, een bloeiend verhaal’.

 

NIEUW ! FOTOBOEK DAMVALLEI

In 1994 startte Natuurpunt in Destelbergen met de uitbouw van het natuurgebied Damvallei. De resultaten van meer dan 20 jaar natuurbeheer zijn nu gevat in een fotoboek ‘De Damvallei, een beeldend verhaal’. Een verbluffend boek over de veerkracht van de natuur.
Het succesverhaal van de Damvallei illustreert dat de vernietiging van de natuur niet onomkeerbaar is. Met het juiste beheer duiken bedreigde of verdwenen dier- en plantensoorten terug op.

Je kan het fotoboek thuis ontvangen na overschrijving van 33,00 euro (28,00 euro voor het boek + 5,00 euro portkosten) op rekeningnummer BE02 8904 3421 1740 met vermelding ‘De Damvallei, een beeldend verhaal’.

 

Om portkosten te vermijden kan je de boeken, na afspraak ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) ook afhalen bij Louis.