natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Natuurpuntvlees in Gent

Je kunt bij Natuurpunt Gent Natuurpunt-vlees bestellen. We verkopen en leveren diverse soorten vlees, van gallowayrunderen of van schapen die grazen in natuurgebieden van Natuurpunt en andere organisaties.

 

Waarom Natuurpuntvlees kopen?

  • Met jouw bestelling steun je de projecten van Natuurpunt Gent. Het bouwen van een nieuw secretariaat, een passiefhuis, is het project dat de volgende jaren onze aandacht krijgt.

Enkele praktische details

  • De maandelijkse leveringen zijn stopgezet, we leveren vanaf nu iedere drie maanden. De data maken we bekend via de website van natuurpunt Gent, het tijdschrift Snep en de website van Veeakker. Bestaande klanten krijgen ook via e-mail bericht van Veeakker.

  • De leveringsplaatsen zijn: de parking bij het station Dampoort (9u15 tot 9u45) en de parking bij het NMC Bourgoyen (10u00 tot 10u15).

  • Ook in Merelbeke, De Pinte, Lochristi en Evergem zijn er afhaalpunten bij onze buurafdelingen. Data en exacte plaatsen vind je op de website van Veeakker.

  • Bestellen doe je via de website van Veeakker. Heb je problemen met het inloggen of bestellen via de webshop, contacteer dan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel Jan Versteden, 0478-69 22 26.

  • Bij de levering kun je met bancontact/mister cash te betalen.

Leverdata & besteldata

Levering                                             Bestelling ten laatste

4 juni 2016                                         29 mei 2016

3 september 2016                               29 augustus 2016
26 november 2016                              20 november 2016


Bestel je na de opgegeven deadline, dan komt jouw bestelling op de lijst van de volgende levering.

Meer informatie

Of heb je nog vragen: Ward Stulens, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , 09-329 55 45.