natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Blikvanger

 

800px-Blauwzwarte houtbij 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Graslandbeheer met de Gooiboeren
Zaterdag, 14. Juli 2018, 14:00

Op zaterdagmiddag 14 juli nemen we een grasland in de buurt van de spoorwegberm onder handen. We willen de bodem verschralen en kwetsbare planten van dotterbloemgrasland bijkomende kansen geven. Hiervoor gaan we maaien en het maaisel afvoeren. Op een warme zomerdag in leuk gezelschap en in een natuurlijke omgeving werken aan je conditie en aan mooiere natuur. We wisselen het werk af met genoeg pauzes met een hapje en een drankje. En als echte gooiboeren organiseren we natuurlijk ook een wedstrijdje riekwerpen! Benieuwd? Kom gerust een handje toesteken!

Afspraak aan De Stek. Voorzie kledij die tegen een stootje kan. Graag een seintje aan Pieter Vangansbeke als je komt meehelpen - Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012