natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Winterwandeling in de Gentbrugse Meersen
Zondag, 26. Januari 2020, 14:30 - 16:30

Deze wandeling heeft plaats tijdens Het Grote Vogelweekend. Een ideaal moment om op zoek te gaan naar vogels die niet naar het zuiden reizen om de winter te ontvluchten. Omgekeerd zijn er ook vogels die speciaal naar onze meersen komen om er te overwinteren. Op deze tocht bekijken we die overwinterende (water)vogels en proberen we te begrijpen waarom ze hier blijven of naar hier komen. 

Afspraak om 14.30 uur aan de parking in de Boer Janssensstraat in Gentbrugge. Einde voorzien tegen 16.30 uur. Bereikbaar met bus 9 of 20, eindhalte Groeningewijk. Voorzie regenkledij en stevig schoeisel. Vergeet ook je verrekijker niet. Controleer de laatste berichten voor deze wandeling op www.wgbm.be. 

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012