natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Activiteitenkalender Print EMAIL help
Vorige maand Vorige dag Volgende dag Volgende maand
Bekijk per jaar Bekijk per maand Bekijk per week Bekijk vandaag Zoeken Ga naar maand
Werkdag in de Vinderhoutse Bossen
Zondag, 2. Augustus 2020, 14:00 - 17:30

Door de aangehouden inspanningen van de afgelopen jaren hebben we de reuzenbalsemien al uit een groot deel van het gebied kunnen verwijderen. Toch zijn er nog een aantal plaatsen waar deze invasieve exoot de natuurlijke plantengroei verstikt. Dat gaan we nu aanpakken! De reuzenbalsemien zal net in bloei staan en het is de bedoeling om deze niet in zaad te laten komen.

> Van 14.00 tot 17.30 uur aan De Bekwame Boon, Beekstraat 40 in Drongen. Te bereiken via een parallelwegje met de R4 vanaf de oprit van de R4.

> Meebrengen: lange kleren tegen de teken en de brandnetels, eigen drank en eten.

> Meld je op voorhand aan bij Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. (verplicht in het kader van de coronamaatregelen).

 

Terug

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012