natuurpuntgent

                                             natuur27 2

nieuwsbrief ONTVANG DE NIEUWSBRIEF
nieuwsbrief  WAARNEMINGEN

 

 twitter  facebook

Activiteiten

vrijdag 06 december 2019
Natuurpuntfuif
zaterdag 07 december 2019
Maandwandeling Bourgoyen-Ossemeersen
zaterdag 07 december 2019
Winteravond
zaterdag 07 december 2019
Natuurpuntfuif

Natuurpuntvlees in Gent

logo veeakker

Blikvanger

 

Schermafbeelding 2018-12-10 om 10.24.27 

Impressies uit Wallonië

Natuurpunt Gent heeft al vele jaren regelmatig contact met ‘Natagora Semois Ardennaise’, een afdeling van onze Waalse zustervereniging Natagora. De voorzitster van deze afdeling is Huguette Reynaerts, dochter van Maurice Reynaerts, de oprichter van Actiegroep Bourgoyen-Ossemeersen. De filmpjes die ze ons op regelmatige tijdstippen toestuurt, willen we jullie niet ontzeggen. Ze tonen alvast haar grote liefde voor de natuur. 

 

 

 

 


Natuurpuntvlees in Gent

veeakker logo 0Minder of geen vlees eten is goed voor het milieu, de dieren en onze gezondheid. Voor mensen die af en toe willen genieten van een stukje vlees, biedt Natuurpunt een lekker en verantwoord alternatief. Door een samenwerking met Veeakker kun je Natuurpuntvlees bestellen. Dat is vlees van gallowayrunderen of van schapen die grazen in natuurgebieden van Natuurpunt en andere organisaties. Met je bestelling steun je bovendien de projecten van Natuurpunt Gent.

 

Praktische gegevens:

  • De leveringen gebeuren driemaandelijks. De data maken we bekend via de website van Natuurpunt Gent, het tijdschrift Snep! en de website van Veeakker. Bestaande klanten krijgen ook een email van Veeakker.
  • De leveringsplaatsen in Gent zijn: de parking bij het station Dampoort (9.50 tot 10.05 uur), op de parking van het SMAK (10.15-10.30 uur) en op de parking bij het Natuur- en Milieucentrum De Bourgoyen (10.50 tot 11.05 uur).
  • Ook in Merelbeke, De Pinte, Lochristi en Evergem zijn er afhaalpunten bij onze buurafdelingen. De data en exacte plaatsen vind je op de website van Veeakker.
  • Bestellen doe je via de website van Veeakker.
  • Bij de levering kun je betalen met Bancontact/Mister Cash.

Hoe bestellen?

Op www.veeakker.be kun je je snel en eenvoudig aanmelden als klant. Heb je problemen met het inloggen of bestellen via de webshop, contacteer dan Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of bel Jan Versteden, 0478/69.22.26.

Leverings- en besteldata

Je kan bestellen tot zondag 17 maart voor levering op zaterdag 23 maart en bestellen tot zondag 14 april voor levering op zaterdag 20 april.

Daarna kun je bestellen tot zondag 19 mei om 24.00 uur voor levering op zaterdag 25 mei en bestellen tot zondag 16 juni om 24.00 uur voor levering op zaterdag 22 juni en bestellen tot zondag 14 juli voor levering op zaterdag 20 juli.

Bestel je na de opgegeven deadline, dan komt je bestelling op de lijst van de volgende levering.

 

Meer informatie

Heb je nog vragen: Ward Stulens, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , 09/ 329 55 45